Prof. Dr. Hegedűs Csaba egyetemi tanár nyerte el az Árkövy emlékérmet

2021. január 04. - 12:45
Prof. Dr. Hegedűs Csaba egyetemi tanár, a FOK Bioanyagtani és Fogpótlástani nem önálló Tanszék vezetője nyerte el 2020-ban az Árkövy emlékérmet.

 

 

Prof. Dr. Hegedűs Csaba egyetemi tanár, a FOK Bioanyagtani és Fogpótlástani nem önálló Tanszék vezetője nyerte el 2020-ban az Árkövy emlékérmet.

Az Árkövy emlékérem és jutalomdíj a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának legmagasabb presztízsű kitüntetése, melyet az Árkövy Józsefről, a fogorvostudomány jeles alakjáról neveztek el.

A díjat évente az a fogorvoskolléga kapja, aki a megelőző két évben kiemelkedő szakmai művet publikált, illetve aki a fogorvosképzésben, a kutatómunkában, vagy a fogorvosi ellátás szervezésében, a lakosság ellátásában kiemelkedő eredményt ért el.

A rangos elismeréshez Hegedűs Csaba professzor úrnak tisztelettel gratulálunk!

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.