Egyetemi dolgozói kitüntetések átadása

2020. július 15. - 18:15
Rektori Elismerő Oklevél és Kiváló Dolgozó elismeréseket vett át karunk négy munkatársa 2020. július 15-én.

Egyetemi dolgozói kitüntetések átadása

 

Rektori Elismerő Oklevél és Kiváló Dolgozó elismeréseket vett át karunk négy munkatársa 2020. július 15-én. A Debreceni Egyetem hagyománya szerint a kitüntetéseket a március 15-i ünnepségen adták volna át, idén azonban a járványügyi veszélyhelyzet miatt a megemlékezés elmaradt.

Rektori Elismerő Oklevelet kapott Dr. Dezső Balázs, a Fogorvosi Mikrobiológiai és Pathológiai nem önálló Tanszék egyetemi tanára és Dr. Tornai István, Fogorvosi Orvostani nem önálló Tanszék egyetemi docense.

Kiváló Dolgozó kitüntetésben részesült Lakatos Sándorné, a Fogorvosi Szolgálat fogászati asszisztense és Prezenszki Attiláné, a FOK fogászati asszisztense.

 

Munkahelyi kitüntetések átadó ünnepsége 2020.július 15.

 

 

Rektori Elismerő Oklevelet kapott Dr. Dezső Balázs, a Fogorvosi Mikrobiológiai és Pathológiai nem önálló Tanszék egyetemi tanára

 

 

Rektori Elismerő Oklevelet vett át Dr. Tornai István, a Fogorvosi Orvostani nem önálló Tanszék egyetemi docense

 

 

Kiváló Dolgozó kitüntetésben részesült Lakatos Sándorné, a Fogorvosi Szolgálat fogászati asszisztense

 

 

Kiváló Dolgozó kitüntetést vett át Prezenszki Attiláné, a FOK fogászati asszisztense

 

 

Lakatos Sándorné, Prezenszki Attiláné, Dr. Bágyi Kinga dékán és Dr. Pintér Ákos általános rektorhelyettes

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.