Szakdolgozóink a IX. Semmelweis nap alkalmából rendezett továbbképző konferencián

2019. június 30. - 12:45
A IX. Semmelweis nap alkalmából rendezett továbbképző konferencián karunk  két szakdolgozója, Kerti Erika és Gulyáné Jósvai Ildikó tartott előadást.

Szakdolgozóink

a IX . SEMMELWEIS NAP

alkalmából rendezett továbbképző konferencián

 

2019. június 29-én karunk  két szakdolgozója tartott előadást a IX. Semmelweis nap alkalmából rendezett továbbképző konferencián.  

A konferencia  a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Hajdú-Bihar Megyei Területi Szervezete, és a Hajdúnánás Városi Önkormányzat szervezésében évente kerül megrendezésre egészségügyi szakdolgozók számára.

Karunkat a rendezvényen idén Kerti Erika diplomás ápoló-,  fogorvosi asszisztens Traumás fogsérülések ellátása dentoalveoláris sebészeten, és Gulyáné Jósvai Ildikó- fogorvosi asszisztens Fogászati góc és a prevenció jelentősége a fogászatban című előadásával képviselte.

 

Szakdolgozóink számos pozitív visszajelzést kaptak a kongresszuson, színvonalas előadásuk elismeréseként pedig ajándékcsomagot vehettek át a kongresszus Bíráló Bizottságának tagjaitól.

Kerti Erika diplomás ápoló,  fogorvosi asszisztensKerti Erika diplomás ápoló,  fogorvosi asszisztens

 

Gulyáné Jósvai Ildikó fogorvosi asszisztensGulyáné Jósvai Ildikó fogorvosi asszisztens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.