Szak bemutatása

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara a fogorvosképzés keretében egy minőségi, gyakorlatorientált, a mai rohamosan fejlődő, digitális világ technológiáit is folyamatosan követő és biztosító képzési formát nyújt a hallgatóinak.

Jelenleg karunkon egyetlen képzési forma van, melyben közel 700 hallgató van jelen egyszerre öt évfolyamon, magyar és angol nyelven. Képzésünk a külföldiek számára is vonzó, hisz Európában és a világ számos országában elfogadják az itt szerzett diplomájukat.

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara 10 féléves, osztatlan mesterképzés keretei között várja mindazon magyar és külföldi diákokat, akik fogorvosok szeretnének lenni.

Ez az egyetlen képzési profil a jövőben bővül fog egy új digitális fogászati tervező (odontotechnológus) alapképzéssel angol és magyar nyelven. A képzésben részt vevők képesek lesznek a legkorszerűbb digitális technológiák alkalmazásával elősegíteni a fogorvosok és a fogtechnikusok munkáját.

Frissítés dátuma: 2020.11.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.