Rendhagyó tanév a Fogorvostudományi Karon

2020. július 20. - 15:15
A 2019/20-as tanév a hagyományos oktatási forma elmaradása ellenére, hallgatói és oktatói részről is pozitív visszajelzésekkel fejeződött be.

Rendhagyó tanév a Fogorvostudományi Karon

 

A 2019/20-as tanév tavaszi féléve a hagyományos oktatási forma elmaradása ellenére, hallgatói és oktatói részről is pozitív visszajelzésekkel fejeződött be. A kialakult járványügyi veszélyhelyzet időszaka alatt hallgatóink oktatása és a vizsgák lebonyolítása digitálisan, interaktív formában valósult meg.

Végzős hallgatóink államvizsgája azonban személyes jelenlét mellett, az infekció kontroll és valamennyi szabály betartása mellett zajlott le július első hetében, amelyen valamennyi hallgató sikeresen fejezte be egyetemi tanulmányait.

A hagyományos diplomaosztó ünnepségekre, a járványügyihelyzetre való tekintettel nem kerülhetett sor, azonban a Debreceni Egyetem vezetése az országban egyedüli módon tette lehetővé a hallgatók számára felsőoktatási tanulmányi éveik lezárásának megünneplését, egy rendhagyó tanévzáró ünnepség keretén belül, ahol 9 kar hallgatói dobhatták a magasba diáksapkáikat a Nagyerdei Stadionban.

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.