Felajánlás a FOK Könyvtár részére

2020. július 06. - 14:15
Dr. Nagy Dominik 2000-ben végzett fogorvos kollégánk Karunknak ajándékozott több évfolyamnyi angol nyelvű szakmai folyóiratot.

Felajánlás a FOK Könyvtár részére

 

Dr. Nagy Dominik 2000-ben végzett fogorvos kollégánk Karunknak ajándékozott több évfolyamnyi angol nyelvű parodontológiai és implantológiai folyóiratot, melyeket a könyvtárunkban helyeztünk el.

Köszönjük felajánlását!

 

Dr. Nagy Dominik több évfolyamnyi angol nyelvű folyóiratot ajánlott fel Karunk Könyvtárának


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.