Mikulás a FOK-on

2019. december 06. - 22:00
A Mikulás idén is teli zsákkal érkezett karunkra.

Mikulás a FOK-on

 

A nagyszakállú Télapó mint minden évben, idén is ellátogatott karunkra. A FOK-os gyerekek természetesen most is nagyon várták őt.

A gyerekek és szüleik szép karácsonyi dalokkal fogadták a Mikulást, aki ez alkalommal is örömmel jött el közénk, s magával hozta a Karácsonyi Manót is.

A Mikulás egyenként szólította a gyerekeket, sokan verset mondtak vagy énekeltek neki.  Minden gyermeknek hozott csomagot, melyet a kedves segédei most is jól megpakoltak finomságokkal. Ezután a hagyományos ünnepi uzsonna következett, ahol a vendégek kedvükre válogathattak a finom falatok közül.

Végül, ahogy minden évben, a legifjabbak birtokba vették karunk folyosóit, mert ilyenkor a FOK folyosóin még szaladgálni, bújócskázni is szabad ám!

 

 

 

 

 

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.