Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjak átadása a Fogorvostudományi Karon

2018. október 24. - 15:30
Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjak átadására ünnepélyes keretek között 2018. október 24-én került sor.

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjak átadása a Fogorvostudományi Karon

 

 

Az Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére azon hallgatók pályázhatnak, akik OTDK versenyeken kimagasló teljesítményt nyújtanak, kiváló tanulmányi eredménnyel büszkélkednek, több nyelvvizsgával rendelkeznek, valamint kimagasló közéleti tevékenységet folytatnak.

Az ösztöndíjat az oktatásért felelős miniszter adományozza a felsőoktatási intézmény által javasolt rangsor alapján, melyet a 2018/19-es tanévben a Fogorvostudományi Kar három V. évfolyamos hallgatója kapott meg: Kocsikos Bianka, Zsoldos Márton és Gulyás István. A díj átadására ünnepélyes keretek között 2018. október 24-én került sor.

Az ösztöndíj presztízsét mutatja, hogy a felsőoktatásban résztvevő hallgatók maximum 0,8%-a részesülhet az ösztöndíjban.

 

 

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjasa Kocsikos Bianka

 

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjasa Gulyás István

 

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíjasa Zsoldos Márton

 

Dr. Szentandrássy Norbert mb. oktatási dékánhelyettes, Dr. Bágyi Kinga mb. dékán, Dr. Varga István mb. általános dékánhelyettes,

Kocsikos Bianka, Gulyás István és Zsoldos Márton

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ