FOK Diplomaosztó Ünnepség 2018.

2018. július 19. - 11:15
2018. június 29-én a Fogorvostudományi Kar 111 végzős hallgatója vette át diplomáját, köztük 51 magyar és 56 külföldi diák, a világ minden tájáról.

FOK
Diplomaosztó Ünnepség 2018.

 

Diplomaosztó ünnepségünk alkalmával 2018. június 29-én a Fogorvostudományi Karon jelenleg tanuló összesen csaknem 700 hallgató közül 111-en vehették át diplomájukat, köztük 51 magyar és 56 külföldi diák, a világ minden tájáról.
Eredményes és lelkes munkájáért a Debreceni Egyetem Rektorának Elismerő Oklevele kitüntetését vette át Dr. Fülöp Zsanett fogorvosdoktor. A Debreceni Egyetem Tehetségtanácsának Elismerő Oklevelét Dr. Bohács Judit, Dr. Ali Ghodratipour, Dr. Seyed Amir Reza Adel fogorvosdoktor kapta.
Dr. Hegedűs Csaba dékán úr a diplomaosztó ünnepséget megnyitó beszédében összegezte karunk életének a 2017/18-as tanévben történt eseményeit, kihívásait. Dékán úr nyitóbeszédében bejelentette, hogy 2017. július 1-től megújult a kari vezetés, Dr. Bágyi Kinga és Dr. Varga István vették át a dékánhelyettesi posztokat Dr. Redl Páltól és Dr. Tornai Istvántól.  

 


A Szenátus és a Fogorvostudományi Kar Tanácsa

Dr. Bágyi Kinga oktatási dékánhelyettes, Dr. Pinér Ákos oktatási rektorhelyettes és Dr. Hegedűs Csaba dékán

 

 
A fogorvosdoktorok eskütétele

 

 

A talársapkák hagyományos feldobása

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ