Dentoalveoláris Sebészeti nem önálló Tanszék

Tanszéki
munkatársaink

Tanszéki
dokumentumtár

Kutatás

Tansegédletek

A tanszék feladati közé tartozik a magyar és angol nyelvű graduális és posztgraduális képzés, kutatási feladatok és együttműködések, valamint az Észak-Kelet-Magyarország régió betegeinek szakellátása és az interdiszciplináris medicina. A hallgatók megismerik és elsajátítják a fogászati kezelések alapjait képező diagnosztikát, az érzéstelenítést és az egyszerű és sebészi fogeltávolítást, valamint részt vesznek dento-alveoláris sebészeti beavatkozásokban. Az elmúlt évben elsőként induló implantológia kurzus keretein belül pedig annak alapjaival ismerkedhetnek meg.
A betegellátás részeként a különleges gondozást igénylő/fogyatékkal élő páciensek komplex kezelése is tanszékünkön történik, a korábban e célból kialakított magas színvonalú speciális kezelőben.

 

 

Frissítés dátuma: 2019.10.14.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.