Dékáni köszöntő

Kedves Látogató!

 

Sok szeretettel köszöntöm karunk Munkatársait, jelenlegi- és leendő Hallgatóit és minden kedves érdeklődőt a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának honlapján!

Weboldalunk célja összes olyan információt megjelenítése, mely segítséget nyújthat a felvételizőknek, diákjainknak, oktatóinknak, az egyetem többi polgárának és az egyetemen kívüli látogatóknak, pácienseinknek a megfelelő információk eléréséhez.

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara Magyarország egyik legkiemelkedőbb, legdinamikusabban fejlődő fogorvosképző helye, ahol a magyar hallgatók mellett angol nyelven 28 ország diákjait is képezzük.

Az alap- és szakorvosképzés mellett a fogorvosok rendszeres továbbképzését is biztosítjuk. Egyetemünkön létesült Magyarország első Fogorvostudományi Doktori Iskolája, mely az érdeklődő fiatal orvosok, fogorvosok Ph.D. képzését segíti. Karunk nagy hangsúlyt fektet a hazai gyakorlati és külföldi oktatási, kutatási kapcsolataira is.

Célunk olyan ismeretekkel és tudással felvértezni hallgatóinkat, mellyel későbbi munkájukat maradéktalanul és sikeresen láthatják el. A legjobb diákjainknak pedig lehetőséget biztosítunk pl. tehetséggondozás keretében (DETEP - a Debreceni Egyetem Tehetséggondozási Programja) arra, hogy olyan további speciális szakmai ismeretanyagot kapjanak, mellyel kibővülnek lehetőségeik a fogorvostudomány területén.

Évente több ezer beteg fordul meg a DE KK Fogorvosi Szolgálat keretében működő rendeléseinken, ahol speciális, világszínvonalú ellátási lehetőségeket biztosítunk, valamint a tancélos kezelőinkben, ahol hallgatók által, szakmai gyakorlatvezetők felügyelete mellett végzett, több esetben térítésmentes beavatkozásokat is biztosítani tudunk.

Honlapunk segítséget nyújt ahhoz, hogy megismerjék a Fogorvostudományi Kar tevékenységeit, oktatói, betegellátói, és kutatómunkáját, ezen kívül olvashatnak hallgatóink életéről, rendezvényeinkről és a legfrissebb eseményekről, karunk szakmai és színes híreiről.

 

                                                                                                                                 Dr. Bágyi Kinga

                                                                                                                                  egyetemi docens

                                                                                                                               a Fogorvostudományi Kar dékánja

Frissítés dátuma: 2019.09.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.