Dékáni köszöntő

Köszöntöm a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karának weboldalán!

 

Karunk az ország egyik vezető képzőhelye, ahol a XXI.századi igényeket kielégítő infrastruktúrában, ergonómikusan kialakított környezetben, a legmodernebb technológiák/eszközök (CAD/CAM, CBCT, oral scan, mikroszkóp), alkalmazásával biztosítjuk hallgatóink elméleti és kiscsoportos gyakorlati képzését magyar és angol nyelven.

Az öt éves képzés során neves, külföldi tapasztalatokkal rendelkező, nemzetközi folyóiratokban publikáló oktatóinktól sajátíthatják el hallgatóink a tudáson túl a szakma iránti szeretetet és tiszteletet.

Ismerje meg Ön is szolgáltatásainkat a honlapunkon keresztül!

 

 

Dr. Bágyi Kinga Ágnes

dékán

 

Frissítés dátuma: 2020.11.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.