FOK-oztuk a Campus Fesztivált

2017, július 20 - 13:06

A Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete változatos programokkal várta a fesztiválozókat a 2017-es Jubileumi Campus Fesztiválon.

Az MFHE csapata kreatív és interaktív feladatokkal színesítette az Egyetem téri programhelyszín eseményeit, előtérbe helyezve a prevenciót. A fogorvostanhallgatók tanácsadással, különböző feladatokkal, társasjátékokkal igyekeztek rávezetni a kicsiket és nagyokat a helyes szájápolás fontosságára.  A résztvevők kipróbálhatták a legújabb csúcstechnológiás elektromos fogkeféket, melynek egyike kisorsolásra került a tesztet helyesen kitöltő fesztiválozók között. Legnépszerűbb program a plakkfestés volt, mellyel a MFHE Campus Csapata bemutatta hogyan kell helyesen ápolni fogainkat reggel és este.

“Brushy” az óriás fog, - a program kabalafigurája - közel 300 vendéget fogadott a 4 nap alatt, így segítve a DE Fogorvostudományi Karán tanuló MFHE diákok prevenciós munkáját a Campus Fesztiválon.

A pozitív visszajelzések alapján, a nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a jövőben is igény mutatkozik a fesztiválon való megjelenésre, melyet a Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesületének tagjai jövőre is szívesen vállalnak.

Azurák Csaba a Campus Fesztivál MFHE csapatával

Azurák Csaba a Campus Fesztivál MFHE csapatával

Vagány FOK-osok a Campus-on

Vagány FOK-osok a Campus-on

Közel 300 vendég fordult meg a 4 nap alatt a fogorvostanhallgatók sátránál

Közel 300 vendég fordult meg a 4 nap alatt a fogorvostanhallgatók sátránál