18. Debreceni Fogászati Napok

2017, április 30 - 13:27 2017. április 30-án

Immáron 18. alkalommal nyitotta meg kapuit a Debreceni Fogászati Napok rendezvénysorozat a Kölcsey Központban.

A hagyományszerűen minden évben tavasszal megrendezett három napos konferencia az elmúlt években az ország egyik legrangosabb szakmai találkozójává nőtte ki magát.

A Debreceni Fogászati Napok rendezvénysorozat keretein belül ebben az évben is kötetlen szakmai találkozót biztosított a Kapcsolatnap.

A kötelező szakmai szinten-tartó tanfolyamokon a fogorvostudomány legújabb eredményeiről és a fogorvos kollégák szakmai tapasztalatairól hallhattak színvonalas beszámolókat az érdeklődők. Idei külföldi előadóink Prof. dr. Myroslava Drohomyretska, Dr. Azamat Baigulakov, Prof. Dr. Regina Mericske-Stern, Prof. dr. Igor Blum, Prof. Dr. Nezar Watted voltak.

A rendezvényt tovább színesítették a különböző szakmai kiállítók, akik felvonultatták a fogászati ágazat széles kelléktárát, melyekről az érdeklődők nemcsak információkat kaphattak, hanem igény esetén a vásárlás lehetősége is biztosított volt számukra.

Minden évben nagy sikere van az Alumni találkozónak, ami Gálavacsora során kellemes hangulatban és gyönyörű környezetben telt.

A visszajelzések alapján a rendezvény kimagaslóan sikerült az előadások, a helyszín és a szervezés tekintetében egyaránt. Vendégeink elégedetten és új ismeretek birtokában búcsúztak a 18. alkalommal megrendezett Debreceni Fogászati Szaknapok rendezvénysorozatától.