A FOK munkatársai a II. Dolgozói DErbin

2017. June 09. - 12:00
Június 9-én, immár második alkalommal rendezte meg a Debreceni Egyetem a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén és a Víztoronyban a Dolgozói DErbit,

Június 9-én, immár második alkalommal rendezte meg a Debreceni Egyetem a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén és a Víztoronyban a Dolgozói DErbit, az egyetemi polgárok napját.

A hatalmas érdeklődést övező rendezvényen természetesen idén is volt főzőverseny, különböző sportesemények (asztalitenisz, kosárlabda, lábtengó, falmászás), gyerekeknek és felnőtteknek ugrálóvár, kézműveskedés, csokigyurma-gyár, volt lovaglás és segway.  Élőzene is szórakoztatta az egyetemi dolgozókat és hozzátartozóikat. A gyerekek örömére fellépett TomPeti és barátai, eljött Dobóvári István is a Dumaszínházból, és még sok más vidám és izgalmas program közül válogathattak a résztvevők. Este pedig utcabál zárta a rendezvényt a Reflex zenekar jóvoltából.

Nagyon büszkék vagyunk Dr. Bágyi Kinga docens asszonyra, aki megnyerte a II. Dolgozói Derbi Pingpong Versenyt és a FOK Derbi Kosárlabdacsapatára (Medgyesi Gergely, Kapelmayer Máté, Kiss Tibor és Lendvai András) akik tavaly is és idén is aranyérmet szereztek a Kosárlabda Bajnokságon.

Dr. Bács Zoltán a Debreceni Egyetem Kancellárja gratulál Dr. Bágyi Kingának a II. DErbi pingpong verseny I. helyezéséhez

 

 

Dr. Bágyi Kinga az elismerő oklevéllel és az aranyéremmel

 

 

Az Aranyos FOK Kosarasok: Kapelmayer Máté, Kiss Tibor és Lendvai András (Medgyesi Gergely nem szerepel a képen)

 

A kellemes nyári napsütéses időjárás és az ígéretes programok a FOK munkatársai közül is jó néhányat kicsalogatott a Nagyerdei Stadionhoz.

Pillanatképek a FOK dolgozókról:

Forrás: www.unideb.hu és DE FOK.